StayUpSocks

Den perfekta produkten för en stressig vardag där du inte vill kasta bort tid på att leta efter försvunna strumpor till ditt barn.

StayUpSocks är produkten som helt tar bort problemet med avhasade, avslitna och borttappade strumpor för ditt barn! Strumporna sitter fast under de mest krävande förhållanden som lek och skoj kan erbjuda, tack vare de små, bekväma tryckknapparna på byxornas fåll.

StayUpSocks är den smidiga produkten som ser till att ditt barns strumpor alltid stannar på plats. Om ni har egna barn så vet ni hur frustrerande det är redan från tidig ålder.

Det börjar när de är nyfödda och strumporna åker av bara man ska ta upp dom från vagnen och fortsätter med att de åker av när de lär sig att åla, krypa, gå och dra av sig dom.

De små strumporna är dessutom experter på att försvinna så att man inte hittar dom. Som tur är har StayUpSocks lösningen! Med två smidiga, platta och bekväma tryckknappar knäpps strumpan lätt fast på byxornas fållar och stannar där tills du bestämmer att de ska av.

Självklart kan de även användas var för sig vilket ökar deras användningsområden. Vi säljer just nu ut vår tidigare design till kanonpris! De nya designerna väntas till sommaren 2015.

Köp de smarta byxorna nu på:

www.eraeymini.se/stayupsocks