Om oss

eRaey AB är ett bolaget som specialiserar sig på att ta fram produkter och uppfinningar som förenklar vardagen. Bolaget ägs av Emelie Rengart, en 27-årig entreprenör från Norrköping som förutom att ha medverkat i Draknästet, 2015, är en van företagare och entreprenör som handlat med flera av de största bolagen i Sverige.

” Vi strävar ständigt efter att förnya och öka vårt produktomfång och redan 2015 kommer minst 5 nya produkter/uppfinningar att presenteras.” – Emelie 

 

Är du sugen på att komma i kontakt med oss gällande någon av produkterna? Kanske vill du bli en av våra många distributörer? Tveka inte att höra av dig till oss på:

info@eraey.com

Är du intresserad av att investera i en av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss på:

emelie@eraey.com

 

I dagsläget har vi tagit fram dessa produkter:

Pjukie – En enkel, smidig spypåse som tar minimal plats och med sina unika design både inom produkt och förpackning strävar efter att göra åksjukan lite roligare.

 

StayUpSocks – Barnbyxorna som tack vare den smarta funktionen på byxans fåll räddar dig från att leta efter försvunna, avhasade eller avslitna strumpor stup i kvarnen samtidigt som barnens fötter slipper bli kalla. Köp nu på – eRaeyMINI.se

 

Pepparkakslim – Vår nyaste produkt som kommer lanseras till vintern 2015. Världens just nu bästa kaklim! Limmet fungerar precis som smält socker, det vill säga stelnar fort efter applicering och blir stenhårt. Det unika med vårt lim är att det inte krävs någon värme vilket gör att det är lika säkert för barn som vuxna att använd det och man slipper bränna sig. Kaklimmet fungerar på alla bakverk och möjligheterna är oöndliga. Vem ser inte fram emot att bygga pepparkakshus utan att bränna sig?!

 

Ihopvikbara ballerinaskor – Dessa skor är mest kända sen tvprogrammet Draknästet, 2015. Våra skors unikhet beror helt på vår snygga design och bra sula som gör att du kan använd skorna både inne och ute. Skorna kostar inte mer än ett par vanliga ballerinaskor men har unikheten att enkelt kunna vikas ihop, ta minimal plats och enkelt stoppas ner i minsta partyväskan eller jackfickan.

 

eRaeyMINI – Bolagets barnavdelning där alla uppfinningar och nya produkter inom barn lanseras. eRaeyMINI finns redan nu som webbshop! Kika in för fynd till de minsta!

 

Fler produkter kommer att presenteras inom kort.