Hopvikbara Ballerinaskor

Den perfekta produkten för en stressig vardag där du behöver hålla ett perfekt helhetsintryck hela dagen och i varje situation du möter.

A girl´s best friend erbjuder bekväma, moderiktiga och smidiga ballerinaskor som är helt hopvikbara.

Utformade för att passa i allt från den lilla partyväskan till jackfickan för att finnas till hands just när du behöver dom. Perfekt när fötterna börjar tröttna på de högklackade skorna, när gympaskorna du slängde på dig på morgonen blir för varma , de nya ger skoskav eller när de högklackade rent av är opraktiska för att du behöver köra bil eller springa.

Skorna passar perfekt in i den hektiska vardagen alla kvinnor lever i idag. Man vill se bra ut samtidigt som man måste ta sig fram snabbt.

Att byta ut de opraktiska skor man har för att slänga på sig ett par snygga ballerinaskor i en härlig färg som fortfarande håller ihop ett perfekt helhetsintryck passar perfekt in i vardagen hos alla kvinnor. Skorna är dessutom en perfekt ressko! Vad skulle du helst vilja packa ner? En gymnastiksko eller fem par snygga ballerinaskor i olika färger? Vi väljer helt klart det senaste!

 

Klicka här för att komma till webbshoppen!